2023. július elsején szombaton este 6 órától a 7. kerületi Kisdiófa utcai közösségi kertben közös énekléssel fogadtuk barátainkat, az érdeklődő kertlátogatókat. E "kertimuzsi" meghívója.

 


 

2023. június 21-én szerdán este 6 órától tartottuk meg évadzáró hangversenyünket a FSZEK Zenei Gyűjteményének dísztermében. A koncert meghívója innen tölthető le.

 


 

Vízkereszti zenés istentiszteleten vettünk részt a Budavári Evangélikus Templomban 2023. január 6-án. Fenyősy Dorottya játszott zongorán. Az alkalom műsora letölthető innen.

 


 

2022. december 10-én jótékonysági koncertet tartottunk Mátyásföldön a Szent József plébániatemplomban. A hangverseny műsora letölthető innen.

 


 

Jótékonysági koncertet tartottunk a Budavári Evangélikus Templomban 2022. május 28-án egy Ukrajnából elmenekült család javára. A hangverseny műsora letölthető innen.

 


 

Adventi kórushangversenyünk a Budavári Evangélikus Templomban volt 2019. december 21-én. Orgonán Bán István játszott. A koncert után összegyűlt adományokat a borsodi mélyszegénységben élő települések segítésére ajánlotta fel a Gyülekezet.

 


 

2019. november 9-én 18 órakor a Táncművészeti Egyetem dísztermében az idén 60 éves Szilágyi Erzsébet Nőikar alapítója, Mohayné Katanics Mária  tiszteletére jubileumi és emlékhangversenyen vettünk részt.

 


 

2019. június 27-én volt kórusunk 15 éves jubileumi koncertje a Budapesti Történeti Múzeum Barokk Csarnokában.

 


 

2019. június 15-én Rick Róbert műveinek ősbemutatóján énekeltünk a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskola dísztermében (1092 Budapest, Köztelek u. 8.). Az esemény többi előadója az Ardito Voice Project, a Contrapunto Kamarakórus és az Ignis Fatuus Kamaraegyüttes volt.

 


 

2019. május 30-án fél hétkor a Nádor-teremben volt Cantate, laudate! címmel közös hangversenyünk a Rutgers Egyetem newarki kampuszának kórusával.

 

2019. március 29-én Raksányi Éva kiállításának megnyitóján énekeltünk Óbudán a Táborhegyi Népházban.

 


 

FELLÉPÉSEK 2019 ELŐTT